Neurofeedback; ervaringen en referenties

Neurofeedback ervaringen; op deze pagina treft u enkele getuigenissen en referenties van personen die bij NeuroVP QEEG Neurofeedback training volgden.

Neurofeedback bij ADHD, ADD en concentratieproblemen

“De schoolresultaten zagen er netjes uit. Flinke vooruitgang geboekt!”
Danielle, mama van Julie (10)

“Fel bedankt voor jullie hulp. Zonder jullie was het schooljaar van Baptiste sterk in gevaar. Een grote MERCI aan jullie beiden.”
Stéphanie, mama van Baptiste (16)

“Ik merk een groot positief verschil. Dankzij de sessies kan mijn zoon voelt mijn zoon zich minder angstig, heeft hij meer zelfvertrouwen en kan hij zich beter concentreren.”
Shera, mama van Reda (13)

“Met Rodin zijn we al vanaf zijn 2e leeftijd bezig om zijn gedrag en algemene prestatie in het dagelijkse ‘gewone’ leven te verbeteren. Elke kleine verbetering zien wij als een groot wonder voor hem! Met de sessies die Rodin bij jullie heeft doorlopen zien wij daar zeker zeer positieve ontwikkelingen in. Bedankt!”
– Denise, mama van Rodin (7)

“Zojuist hebben we de sessies afgerond en ik kan niet anders dan 5 sterren geven. Ingrid en Philippe zijn, buiten -uiteraard- professionele brainiacs, ontzettend behulpzame mensen, die écht met je meedenken om je zo gezond en happy mogelijk te krijgen. De neurofeedback heeft veel voor me gedaan. Zowel op het vlak van emotieregulatie als planning en organisatie. Ik functioneer in het algemeen stukken beter en voel me beter. Ik ga de wekelijkse big bang theory missen 🙂 merciekes”
– Laura (36)

 

Lees meer over Neurofeedback bij ADHD, ADD en concentratieproblemen.

Neurofeedback bij slaapproblemen & insomnie

“Ik had grote moeilijkheden om ’s nachts in te slapen, en sliep vaak gewoon helemaal niet. Sinds mijn neurofeedbacksessies met NeuroVP, slaap ik veel sneller in. De positieve veranderingen kwamen gestaag en bleven. Dit heeft mijn leven veranderd!

Naast het verbeteren van mijn slaap, voel ik me ook rustiger en kan ik beter om met stress. Ik vond de sessies zelf steeds aangenaam en ontspannend. Ingrid en Philippe zijn zeer vriendelijk en meelevend, en houden je goed op de hoogte van je vooruitgang. Ze hebben steeds een klaar en duidelijk antwoord op je vragen. Ik ben zeer tevreden met de resultaten.”
Olivia (19)

Meer informatie over Neurofeedback bij slaapproblemen en insomnie

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close